MyFreN Forum
Welcome to the "My FreN Forum", community portal. This is the place to connect with old and new friends.
@ Admin

MyFreN Forum

Connect With Old & New FreN's
 
PORTALHomeRegisterLog in
Welcome to My FreN Forumfrom @ Admin

Share | 
 

 Makcik yang melampau

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Makcik yang melampau   4/3/2010, 8:48 pm

Suatu hari..seorang Makcik menyewakan salah satu biliknya untuk seorang saintis muda yang hendak mengkaji struktur tanah dikampungnya...
Saintis yang tidak mempunyai penginapan itu pun bermalamlah kunun
dirumah makcik tu....

Pada malam tu..Time saintis tu baru mau mandi..
maklumla bilik air kampung..macam sulap2 kunun....
Dah tu saintis tu hensem..muda lagi..
Makcik tu pun "semacam" lah..
dia pun pigi mencubuk si anak muda ni mandi....

Kebetulan makcik ni kedapatan Sekali oleh pemuda tu..
Kali keduanya pun kedapatan jgk mencubuk ni..
Kali ketiganya..saintis hensem dan muda tu pun naik angin dan siap bagi
warning..
" Kalau makcik cubuk saya sekali lagi...saya rogol makcik!!!"

Kemudian..makcik tu pun keluarkan jari kelingkingnya dan berkata dengan
segan2 silu & manja... " JANJI TAU..!!" smbil tersenyum tersipu2 [You must be registered and logged in to see this image.]

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Mikrama
WEB MASTER
WEB MASTER
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   4/3/2010, 9:22 pm

terdaapt sebuah rumah orang kaya di dalam hutan..rumah itu sangat besar dan memerlukan 20(perempuan) orang pembantu rumah untuk menguruskan segala kerja2 rumah..setiap hari semua pembantu rumah akan di jemput dan di hantar pulang ke rumah masing2 menggunakan bus persendirian tuan rumah itu.ini kerana jarak dari jalan besar ke rumah itu adalah 1km.
pada suatu hari...pada hujung bulan(time gaji kunuk) sekumpulan perompak telah menahan bus itu dan memaksa semua bembantu rumah memberi wang gaji mereka..
perompak: aku tau kamu semua baru gaji..bg semua gaji kamu kalau kamu mau
hidup!!!
P.rumah: Kami x ada duit..kami belum gaji lg..percaya la kami x tipu..
Perompak: kalau mcm itu terpaksa la kamu bayar dengan badan kamu.kami
akan rogol kamu semua.!!!
p.rumah: x kan la nenek nie pun kamu bernafsu gak mau rogol??
Nenek: Kalau dorang cakap semua..SEMUA LA!!
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   4/3/2010, 10:33 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
terdaapt sebuah rumah orang kaya di dalam hutan..rumah itu sangat besar dan memerlukan 20(perempuan) orang pembantu rumah untuk menguruskan segala kerja2 rumah..setiap hari semua pembantu rumah akan di jemput dan di hantar pulang ke rumah masing2 menggunakan bus persendirian tuan rumah itu.ini kerana jarak dari jalan besar ke rumah itu adalah 1km.
pada suatu hari...pada hujung bulan(time gaji kunuk) sekumpulan perompak telah menahan bus itu dan memaksa semua bembantu rumah memberi wang gaji mereka..
perompak: aku tau kamu semua baru gaji..bg semua gaji kamu kalau kamu mau
hidup!!!
P.rumah: Kami x ada duit..kami belum gaji lg..percaya la kami x tipu..
Perompak: kalau mcm itu terpaksa la kamu bayar dengan badan kamu.kami
akan rogol kamu semua.!!!
p.rumah: x kan la nenek nie pun kamu bernafsu gak mau rogol??
Nenek: Kalau dorang cakap semua..SEMUA LA!!
mcm c wanhar punya ceta ja ni,hehehe [You must be registered and logged in to see this image.]

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   5/3/2010, 10:25 am

[You must be registered and logged in to see this image.] adidi..ada² ja eh...
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
Mikrama
WEB MASTER
WEB MASTER
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   5/3/2010, 11:05 am

aku dengar dari kawan aku d tempat kerja ba tu hizan..
hahah..
ttp x tau la..sama ada kedua2 prempuan tua d dalam citer kita nie adal orang yang sama atau tidak..
hahahaha
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   5/3/2010, 2:22 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
aku dengar dari kawan aku d tempat kerja ba tu hizan..hahah..
ttp x tau la..sama ada kedua2 prempuan tua d dalam citer kita nie adal orang yang sama atau tidak..
hahahaha
ko punya tu nenek suda, yg aku punya tu masi muda kunun,hahaha....sama2 gatal,kekeke [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   9/3/2010, 10:37 am

hizan wrote:
Suatu hari..seorang Makcik menyewakan salah satu biliknya untuk seorang saintis muda yang hendak mengkaji struktur tanah dikampungnya...
Saintis yang tidak mempunyai penginapan itu pun bermalamlah kunun
dirumah makcik tu....

Pada malam tu..Time saintis tu baru mau mandi..
maklumla bilik air kampung..macam sulap2 kunun....
Dah tu saintis tu hensem..muda lagi..
Makcik tu pun "semacam" lah..
dia pun pigi mencubuk si anak muda ni mandi....

Kebetulan makcik ni kedapatan Sekali oleh pemuda tu..
Kali keduanya pun kedapatan jgk mencubuk ni..
Kali ketiganya..saintis hensem dan muda tu pun naik angin dan siap bagi
warning..
" Kalau makcik cubuk saya sekali lagi...saya rogol makcik!!!"

Kemudian..makcik tu pun keluarkan jari kelingkingnya dan berkata dengan
segan2 silu & manja... " JANJI TAU..!!" smbil tersenyum tersipu2 [You must be registered and logged in to see this image.]

lawak..lawak.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   9/3/2010, 10:41 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
terdaapt sebuah rumah orang kaya di dalam hutan..rumah itu sangat besar dan memerlukan 20(perempuan) orang pembantu rumah untuk menguruskan segala kerja2 rumah..setiap hari semua pembantu rumah akan di jemput dan di hantar pulang ke rumah masing2 menggunakan bus persendirian tuan rumah itu.ini kerana jarak dari jalan besar ke rumah itu adalah 1km.
pada suatu hari...pada hujung bulan(time gaji kunuk) sekumpulan perompak telah menahan bus itu dan memaksa semua bembantu rumah memberi wang gaji mereka..
perompak: aku tau kamu semua baru gaji..bg semua gaji kamu kalau kamu mau
hidup!!!
P.rumah: Kami x ada duit..kami belum gaji lg..percaya la kami x tipu..
Perompak: kalau mcm itu terpaksa la kamu bayar dengan badan kamu.kami
akan rogol kamu semua.!!!
p.rumah: x kan la nenek nie pun kamu bernafsu gak mau rogol??
Nenek: Kalau dorang cakap semua..SEMUA LA!!

Suka tul c hizan dgn cerita ni...wahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   13/3/2010, 12:20 am

besa la babe..mmg c hizan kegemarannya crita2 bgini..kalu dia bad mod..kau crita psl ini pun trus ilang tu bad modnya..dgn bdk bawah umur pun dia sllu crita..wkakakakaka... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   13/3/2010, 12:37 am

dia kan claim kunu dia phd suda benda2 cmnih... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   27/3/2010, 3:24 am

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] ....klaka tol makcik 2...de ati lgi tua2 pon..
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   14/4/2010, 4:35 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] ....klaka tol makcik 2...de ati lgi tua2 pon..

Makcik tu rasang...hahaha [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   14/4/2010, 4:45 pm

rasang tu apa babe...????
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   14/4/2010, 4:50 pm

Rasang-dlm keadaan nda tentu arah
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   14/4/2010, 4:52 pm

owh..br aku tau..hehehe...bahasa apa 2...???
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   14/4/2010, 7:53 pm

lbih kurang gersanglaa gk kot.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   14/4/2010, 11:25 pm

owhhhh...itu mcm ka...ingtkan ada maksud lain...
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   15/4/2010, 1:45 am

klu dh makcik 2 cm2, ko phm2laa sndri...hiii
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   15/4/2010, 8:39 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
owh..br aku tau..hehehe...bahasa apa 2...???
atu tuh bahasa brunei...slalu ku bekurapak ma dangan ku.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   16/4/2010, 10:16 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
owh..br aku tau..hehehe...bahasa apa 2...???
atu tuh bahasa brunei...slalu ku bekurapak ma dangan ku.. [You must be registered and logged in to see this image.]

bekurapak tu apa plk...???? [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   18/4/2010, 1:19 am

bkurapak = bcakap[i]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   21/4/2010, 11:55 pm

kne bkak thread bahasa asing ni...leh blaja....
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   22/4/2010, 9:14 am

eh bkn ada meh thread tu dlm forum ni..
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   28/4/2010, 7:41 am

ada bah suda..naaa...ajar la kunuk kami nie yg indak paham...hik..hik..
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: Makcik yang melampau   28/4/2010, 9:09 pm

yeke..yg aku prasan bahase sabah je...hehehe
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Makcik yang melampau   

Back to top Go down
 
Makcik yang melampau
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyFreN Forum :: General :: Jokes & Funny Stories-
Jump to: