MyFreN Forum
Welcome to the "My FreN Forum", community portal. This is the place to connect with old and new friends.
@ Admin

MyFreN Forum

Connect With Old & New FreN's
 
PORTALHomeRegisterLog in
Welcome to My FreN Forumfrom @ Admin

Share | 
 

 Bulan Madu

Go down 
AuthorMessage
mrazif
GUEST
GUEST
avatar


04022011
PostBulan Madu

Kepada kawan2 MyFreN Forum dimanakah lokasi bulan madu yang romantis bagi pengantin baru? aku lagi 4 bulan mau kawin tp skrg masih tercari2 lokasi atau tempat untuk berbulan madu yang sesuai..dalam negara atau luar negara? kepada yang sudah berkahwin tu share2 la di sini supaya kita boleh bkongsi info.. suka
Back to top Go down
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Bulan Madu :: Comments

avatar
Re: Bulan Madu
Post on 6/2/2011, 7:25 pm by Admin
hurmm....topik yg menarik....bagi aku, kalau budget lebih bole la honeymoon di luar negara seperti indonesia, thailand, singapore...korea, paris,hehehe....tp klu budget cukup2, tak salah klu kita mencuba dlm negara kita sendiri...byk tmpt2 menarik d msia ni...contoh sabah, byk pulau2...kundasang, sejuk2...hehehe
avatar
Re: Bulan Madu
Post on 6/2/2011, 10:08 pm by mrazif
terima kasih ats pandangan anda, sy sekadar ingin berkongsi pendapat shj tp sebenarnya sy mmg tk tau mana tempat yg best sesuai utk bulan madu tu nnt..semua bgantung pd budget mmg betul tu tapi tak salah kalau kita bertanya pada otai2 yang dah kawin ni..btul tak? maklumla anda2 semua mgkn dah ada pglmn yang byk. SABAH ~ salah satu lokasi yang ada dlm kepala saya..sy prnh pegi Sabah 2X, Tawau, Sandakan dan KK shj. Pulau mana yang best di Sabah ya? teringin jgk nk pegi Kundasang selain tempat sejuk apa yang menarik di sana? hehehee
avatar
Re: Bulan Madu
Post on 6/2/2011, 10:31 pm by Admin
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
terima kasih ats pandangan anda, sy sekadar ingin berkongsi pendapat shj tp sebenarnya sy mmg tk tau mana tempat yg best sesuai utk bulan madu tu nnt..semua bgantung pd budget mmg betul tu tapi tak salah kalau kita bertanya pada otai2 yang dah kawin ni..btul tak? maklumla anda2 semua mgkn dah ada pglmn yang byk. SABAH ~ salah satu lokasi yang ada dlm kepala saya..sy prnh pegi Sabah 2X, Tawau, Sandakan dan KK shj. Pulau mana yang best di Sabah ya? teringin jgk nk pegi Kundasang selain tempat sejuk apa yang menarik di sana? hehehee
kat sabah byk pulau yg menarik...salah 1, pulau sipadan (pulau terumbu karang tercantik d dunia), pulau mabul (lokasi filem saiful apek Aspalela) di Semporna...byk lagi tmpt2 menarik d sabah...bole check disini > [You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Re: Bulan Madu
Post on 6/2/2011, 11:00 pm by mrazif
Oo..jd tu la pulau mabul..mmg cantik. Ok thanks bro kalau ada info lg bole share lg ya? Idea
avatar
Re: Bulan Madu
Post on 7/2/2011, 12:22 am by nyamuking
kat cni pun byk bro....klu ada budget lebih, pilih ja mana 1... [You must be registered and logged in to see this image.] airasia, pakej honeymoon > [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
Re: Bulan Madu
Post on 7/2/2011, 12:56 am by mrazif
ok..lagi2 ? selain pulau mana yg ngam?
avatar
Re: Bulan Madu
Post on 7/2/2011, 12:59 am by lynkin84
oleh krn lum kahwin lg..jd xtaw lokasi mna..
avatar
Re: Bulan Madu
Post on 7/2/2011, 1:17 am by mrazif
kalau ada idea apa slhnya share..yg tk kawin lg pun bole bg pndgn. Wink
Re: Bulan Madu
Post  by Sponsored content
 

Bulan Madu

Back to top 

Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyFreN Forum :: Love, Friendships & Relationships :: Love, Friendships & Relationships-
Jump to: