MyFreN Forum
Welcome to the "My FreN Forum", community portal. This is the place to connect with old and new friends.
@ Admin

MyFreN Forum

Connect With Old & New FreN's
 
PORTALHomeRegisterLog in
Welcome to My FreN Forumfrom @ Admin

Share | 
 

 crita apa yang still melekat di kepala korang

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 11:09 am

First topic message reminder :

korang dah tengok kan mcm2 drama or movie..

so, apa drama or movie yang masi melekat kat kepala korang..

kiranya crita tu tgk banyak kali pun xkn bosan..

sbb apa yang crita tu korang suka sgt n x jemu2 nak tgk..

jom kongsi2 di sini... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down

AuthorMessage
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 12:17 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Ju - on cerita hantu korea yg sangat menakutkan.....sampai terak2 tgk crta tu....smpai skrg pn mmg x brani tgk crta 2....

baa..jaga2 la ko ni malam..ada tu ko nampak dekat tingkap [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 1:38 pm

aku masi ingat ceta c Betty dulu tu, siaran jam 4.30 ptg tv3 (versi sepanyol tu), yg pakai gigi besi tu,hahaha...lucu baaa
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 1:57 pm

Sepanyol....cerita RUBI....hehe
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 5:30 pm

crita por tu amor pun best...1st 1st skali crita spain main di tv2 kalu ku x silap...
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 6:00 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:


baa..jaga2 la ko ni malam..ada tu ko nampak dekat tingkap [You must be registered and logged in to see this image.]


ju-on x main dkt tingkap sis...die kuar dari tv..... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 2:13 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:


baa..jaga2 la ko ni malam..ada tu ko nampak dekat tingkap [You must be registered and logged in to see this image.]


ju-on x main dkt tingkap sis...die kuar dari tv..... [You must be registered and logged in to see this image.]

ju-on mmg x d tempat dia..jauh tu mo kana import..hantu galah, pontianak,pucung...naaa tu la yg lalu dkt tingkap dia nti...hikhikhik [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 3:17 pm

crita titanic pn best...

kalau sepanyol aku suka tgk crita Paloma tu (lupa tajuk crita tu)..

p/s: aku pn minat jasadaporn...ensem..
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 3:32 pm

Paloma Negra...yakan pa tu tajuknya ar??crita Por Tu Amor pun best..
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR



PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 3:46 pm

aaa...crita Rosalinda (ayamorr) pun best...

sama crita mis tres hermanas...

yo soy betty la fea...

crita Frijolito yg cari bapanya tuh...

hehehehe..mimang addict eh telenovella..
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 9:56 pm

uiii...kalu crita tenovela nie mmg x perna miss tgk..yg br2 nie jak x brapa ku layan..mcm x best..tjuk LALOLA 2..tp kalu dl2 pnya mmg best la..ya kan pa nama tjuk crita PALOMA 2 ahh..lupa suda...

p/s : Lyn, mmg aku minat tu jasadaporn..ensem tahap dewa..siap ada posternya melekat di almari baju ku di tawau...wkakakaka...smpi skng x perna bukak...
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 9:58 pm

crita P.Ramlee pun aku suka juak bah..tp yg lucu2 la..kalu sedih2 x brapa ku layan..hehehe...plg aku suda tgk crita 3 Abdul ngan msam2 mnis..hehehe...
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   18/4/2010, 2:22 am

la usur padora pun syiokkkk...cantik tul aktressnya...[i]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   18/4/2010, 4:27 am

aku minat cite rambo tp yg lme pnylaa..wlau berkali2 tgk x puas nih...heh
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   18/4/2010, 11:29 am

uiiyoo..sylvester stallone tu...[i]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   20/4/2010, 1:28 pm

ada lgi movie yg suka btl aku tgk..aku tgk berkali2 pun x boring..crita "lagi2 senario"..crita yg drg jual roti canai tu..lucu btl aku tgk..
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   21/4/2010, 11:34 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
uiiyoo..sylvester stallone tu...[i]


sb 2laa minat 2 sis...tp skrang die dh tua dh...dlu oklaa...hiii
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   22/4/2010, 9:20 am

Drama Suria Baja Hitam @ Suria Perkasa Hitam pun ku suka tengok dengan Gaban... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   22/4/2010, 9:54 am

Arnold blablanegger nda mo???
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   28/4/2010, 6:58 am

ada lgi telemovie yg aku suka tgk..crita " anak mamak menantu mami "...suka aku tgk crita tu sbb heronya ensem..c azad jasmin..hik..hik..bila lgi crita tu mau kuar ahh.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   30/4/2010, 1:59 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Arnold blablanegger nda mo???


klu die 2 terminator laa sis..xde dh cite lain...hee
Back to top Go down
zhan
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   1/5/2010, 11:57 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
ada lgi telemovie yg aku suka tgk..crita " anak mamak menantu mami "...suka aku tgk crita tu sbb heronya ensem..c azad jasmin..hik..hik..bila lgi crita tu mau kuar ahh.. [You must be registered and logged in to see this image.]

sama kita ni suka ni cerita...hehehe
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   2/5/2010, 1:56 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
ada lgi telemovie yg aku suka tgk..crita " anak mamak menantu mami "...suka aku tgk crita tu sbb heronya ensem..c azad jasmin..hik..hik..bila lgi crita tu mau kuar ahh.. [You must be registered and logged in to see this image.]

sama kita ni suka ni cerita...hehehe

bah request sma astro suru kuarkan dvd nya..ble tgk puas2.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
zhan
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   8/5/2010, 10:53 pm

hehehe...ada jg dia ulang2 nnt tu..heheh
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   26/6/2010, 8:05 pm

cerita INTAN pun best jg..biarpun aku sakit hati ngan c intan tu sbb tlampau bebal..tp aku layan jg..smpi la hbs crita tu aku jaga2 tiap ari..hehehe...
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   5/3/2011, 6:30 pm

tkot plak die...encem pe Robocop tu....heeeee
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   

Back to top Go down
 
crita apa yang still melekat di kepala korang
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyFreN Forum :: General :: Cerita Kedai Kupi (Borak-borak)-
Jump to: