MyFreN Forum
Welcome to the "My FreN Forum", community portal. This is the place to connect with old and new friends.
@ Admin

MyFreN Forum

Connect With Old & New FreN's
 
PORTALHomeRegisterLog in
Welcome to My FreN Forumfrom @ Admin

Share | 
 

 crita apa yang still melekat di kepala korang

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 11:09 am

korang dah tengok kan mcm2 drama or movie..

so, apa drama or movie yang masi melekat kat kepala korang..

kiranya crita tu tgk banyak kali pun xkn bosan..

sbb apa yang crita tu korang suka sgt n x jemu2 nak tgk..

jom kongsi2 di sini... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 11:19 am

crita bollywood babe... kompom...

aku, asal ada Salman Khan..tatap tuh..

Chori2 Chupke2...

hapal aku smpai part2 lagu tuh...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 11:26 am

mantoppp babe..aku pun sma...bollywood tatap no 1 di hati...

tp aku mau hero nya KING OF KHAN...sapa lagi kalu bukan SHAH RUKH KHAN... [You must be registered and logged in to see this image.]

movie plg aku suka tu khabi kushi khabi gham...banjir siot kalu tgk... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
zhan
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 12:37 pm

drama yg still melekat skrg ni...."romance in the rain"...hehehe
kalau movie tu semestinya "evolusi kl drift 2" hehe
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 3:57 pm

Fullhouse...ku tgk drama ni dr episode 1 smp ending...

Tokyo Cinderella story..sanggup aku ponteng sekolah gara2 drama ni
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:07 pm

kalu drama dl mmg plg aku minat crita rosalinda tu..snggup x pi tusyen gara2 mo tgk ending crita 2..

skng nie plk aku suka tgk hagemaru..tgk byk kali pun aku x jemu...wkakakaka...
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:13 pm

klo drama melayu cerita OPAH...suka sangat...

Cerita Indon pla HIKMAH...naa time bulan puasa la balik2 kuar drama ni..sebelum sungkai tu mengadap TV dlu..hehe
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:21 pm

kalu aku crita indon yg x ble aku lupa "terajana"..smpi hamster ku pun aku kasi nama tera n jana..wkakakaka..

kalu drama korea aku suka winter sonata..mmg mantop la crita tu...
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:29 pm

Terajana...hehe..aku suka intro drama tu ada nyanyi2.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:41 pm

kalu crita pilipin plk aku suka pangako sayo..best bah crita tu..napa x main blik ahh...
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:46 pm

Sebab byk drama philipine yg blm kena siar dkt TV hehe
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:48 pm

Thailand pla...FRESHIES HIGH SCHOOL..
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 4:55 pm

aku endak babe..kalu crita thailand aku suka soda and ice tea..ensem bah heronya tu..c jasadaporn..wkakakaka..


Last edited by misschanteq on 14/4/2010, 11:31 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   14/4/2010, 5:21 pm

cite Robocop...aku minat gle cite 2..
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 9:05 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
cite Robocop...aku minat gle cite 2..

aku takut tengok Robocop..
Back to top Go down
mimingcomel
GUEST
GUEST
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 11:15 am

Ju - on cerita hantu korea yg sangat menakutkan.....sampai terak2 tgk crta tu....smpai skrg pn mmg x brani tgk crta 2....
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 12:17 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Ju - on cerita hantu korea yg sangat menakutkan.....sampai terak2 tgk crta tu....smpai skrg pn mmg x brani tgk crta 2....

baa..jaga2 la ko ni malam..ada tu ko nampak dekat tingkap [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 1:38 pm

aku masi ingat ceta c Betty dulu tu, siaran jam 4.30 ptg tv3 (versi sepanyol tu), yg pakai gigi besi tu,hahaha...lucu baaa

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 1:57 pm

Sepanyol....cerita RUBI....hehe
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 5:30 pm

crita por tu amor pun best...1st 1st skali crita spain main di tv2 kalu ku x silap...
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   15/4/2010, 6:00 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:


baa..jaga2 la ko ni malam..ada tu ko nampak dekat tingkap [You must be registered and logged in to see this image.]


ju-on x main dkt tingkap sis...die kuar dari tv..... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 2:13 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:


baa..jaga2 la ko ni malam..ada tu ko nampak dekat tingkap [You must be registered and logged in to see this image.]


ju-on x main dkt tingkap sis...die kuar dari tv..... [You must be registered and logged in to see this image.]

ju-on mmg x d tempat dia..jauh tu mo kana import..hantu galah, pontianak,pucung...naaa tu la yg lalu dkt tingkap dia nti...hikhikhik [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 3:17 pm

crita titanic pn best...

kalau sepanyol aku suka tgk crita Paloma tu (lupa tajuk crita tu)..

p/s: aku pn minat jasadaporn...ensem..
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 3:32 pm

Paloma Negra...yakan pa tu tajuknya ar??crita Por Tu Amor pun best..
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   16/4/2010, 3:46 pm

aaa...crita Rosalinda (ayamorr) pun best...

sama crita mis tres hermanas...

yo soy betty la fea...

crita Frijolito yg cari bapanya tuh...

hehehehe..mimang addict eh telenovella..
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: crita apa yang still melekat di kepala korang   

Back to top Go down
 
crita apa yang still melekat di kepala korang
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyFreN Forum :: General :: Cerita Kedai Kupi (Borak-borak)-
Jump to: