MyFreN Forum
Welcome to the "My FreN Forum", community portal. This is the place to connect with old and new friends.
@ Admin

MyFreN Forum

Connect With Old & New FreN's
 
PORTALHomeRegisterLog in
Welcome to My FreN Forumfrom @ Admin

Share | 
 

 i know your phone number

Go down 
AuthorMessage
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: i know your phone number   31/3/2010, 3:16 am

jom kita try sama k...

1. ambil 3 digit pertama nombor telefon anda ( bukan 3 kod dihadapan k...)

2. darab dengan 80

3. tambah dengan 1

4. darab dengan 250

5. tambah dengan 4 digit terakhir no telefon anda

6. buat sekali lagi langkah ke-5

7. tolak dengan 250

8. bahagikan dengan 2

apa yang anda dapat...???? biasa tak tengok nombor tu...??? hehehehe
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 8:44 am

kira pakai calculator ka ni atau manual hehe [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 10:48 am

nda sukup jari jemari ku mgira geng..... [You must be registered and logged in to see this image.]

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 11:08 am

kalu kamu genius mcm adik adi putra x pkai kalkulator pun ble dapat..tapi kalau math spm dpt 9G kompom2 la kena pkai kalkulator... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 11:34 am

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
kalu kamu genius mcm adik adi putra x pkai kalkulator pun ble dapat..tapi kalau math spm dpt 9G kompom2 la kena pkai kalkulator... [You must be registered and logged in to see this image.]
aikkss...mcm tau2 ja ko ni spm aku fail math [You must be registered and logged in to see this image.]

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 11:51 am

aku kira pakai formula @#%&*^?...........aik!!!!!pandainye...kuar no aku plak [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 12:03 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
kalu kamu genius mcm adik adi putra x pkai kalkulator pun ble dapat..tapi kalau math spm dpt 9G kompom2 la kena pkai kalkulator... [You must be registered and logged in to see this image.]
bole guna ka formula ni utk 4D Toto?? Razz

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 12:05 pm

hizan wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
kalu kamu genius mcm adik adi putra x pkai kalkulator pun ble dapat..tapi kalau math spm dpt 9G kompom2 la kena pkai kalkulator... [You must be registered and logged in to see this image.]
bole guna ka formula ni utk 4D Toto?? Razz

eeee...dia ni..
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 12:43 pm

hizan wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
kalu kamu genius mcm adik adi putra x pkai kalkulator pun ble dapat..tapi kalau math spm dpt 9G kompom2 la kena pkai kalkulator... [You must be registered and logged in to see this image.]
bole guna ka formula ni utk 4D Toto?? [You must be registered and logged in to see this image.]

buli bah kalau kau...kalu x ckup mari sini aku ajar lagi formula kira lottery winning..br jak aku bljr sbln yg lepas..wkakakaka...sah2 ko jd jutawan nnt..hehehehe...
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 12:45 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
hizan wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
kalu kamu genius mcm adik adi putra x pkai kalkulator pun ble dapat..tapi kalau math spm dpt 9G kompom2 la kena pkai kalkulator... [You must be registered and logged in to see this image.]
bole guna ka formula ni utk 4D Toto?? [You must be registered and logged in to see this image.]

eeee...dia ni..

2 la babe..c hizan nie len yg disuru len yg dibuatnya..sot2 tau...
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 12:49 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
hizan wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
kalu kamu genius mcm adik adi putra x pkai kalkulator pun ble dapat..tapi kalau math spm dpt 9G kompom2 la kena pkai kalkulator... [You must be registered and logged in to see this image.]
bole guna ka formula ni utk 4D Toto?? [You must be registered and logged in to see this image.]

buli bah kalau kau...kalu x ckup mari sini aku ajar lagi formula kira lottery winning..br jak aku bljr sbln yg lepas..wkakakaka...sah2 ko jd jutawan nnt..hehehehe...
ba, ngammm....psstttt... [You must be registered and logged in to see this image.] jgn kasitau bini aku ah..kita2 ja ni Razz

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
zhan
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 12:51 pm

terpaksa pakai abacus ni tau..hehehe
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   31/3/2010, 1:44 pm

naaa..kalau pkai abacus mmg sampin math la nie..aku dr zman skula renda smpi skng msi ngok2 pkai abacus nie..apek2 la sllu cun pkai benda nie... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: i know your phone number   18/4/2010, 2:58 am

smua formula ni suda d generate khas utk jwpn akhir tu no HP....[i]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: i know your phone number   

Back to top Go down
 
i know your phone number
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyFreN Forum :: General :: Release Tension (Boring2)-
Jump to: