MyFreN Forum
Welcome to the "My FreN Forum", community portal. This is the place to connect with old and new friends.
@ Admin

MyFreN Forum

Connect With Old & New FreN's
 
PORTALHomeRegisterLog in
Welcome to My FreN Forumfrom @ Admin

Share | 
 

 HOTEL

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: HOTEL   26/3/2010, 7:25 pm

Ada sorang makcik datang ke sebuah kota besar untuk pertama kalinya. Dia check-in di sebuah hotel mewah dan seorang pelayan membawakan begnya menuju ke bilik yang makcik ni akan menginap. Si makcik mengikut pelayan itu dan ketika pelayan tersebut menutup pintu, makcik tu melihat ke sekeliling dan marah-marah kepada pelayan tersebut.

"
[You must be registered and logged in to see this image.] Anak muda, aku mungkin tua dan kekampungan, tapi tidak bererti aku ini bodoh! Aku bayar mahal untuk tinggal di hotel ini tapi bilik ini bukanlah bilik yang sesuai dengan bayaran itu! Bilik ini begitu kecil, tidak ada kemudahan, tidak ada televisyen, bahkan tempat tidur pun tidak ada!"

Dengan wajah yang boring
[You must be registered and logged in to see this image.] , pelayan itu berkata "Makcik, ini lift lah!!!"

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
zhan
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: HOTEL   26/3/2010, 11:04 pm

kasian btl ni macik...kakakak
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: HOTEL   27/3/2010, 12:53 am

hehe...excited tol mkcik ni...
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: HOTEL   30/3/2010, 11:57 am

hahahaha...adoiyai...kalu ya pun mo melawak agak2 la...xkn otel mahl2 xda kmudahan...sian tul mck nie..
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: HOTEL   30/3/2010, 2:53 pm

hehe..sabar makcik [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: HOTEL   

Back to top Go down
 
HOTEL
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyFreN Forum :: General :: Jokes & Funny Stories-
Jump to: