MyFreN Forum
Welcome to the "My FreN Forum", community portal. This is the place to connect with old and new friends.
@ Admin

MyFreN Forum

Connect With Old & New FreN's
 
PORTALHomeRegisterLog in
Welcome to My FreN Forumfrom @ Admin

Share | 
 

 Kaki katak dlm mee goreng!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Kaki katak dlm mee goreng!   22/3/2010, 7:14 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Dalam kejadian kira-kira pukul 8 malam pada 11 Mac lalu, Aliff Shanaz, 23, terkejut apabila mendapati terdapat kaki katak dalam menu mi goreng yang dinikmatinya selepas tiga kali dia menyuap hidangan itu.

Sejurus selepas kejadian itu, dia terus mengadu kepada juruwang di kopitiam berkenaan yang kemudiannya memaklumkan perkara itu kepada pengurus kedai makan tersebut.

Katanya, beberapa pekerja kopitiam berkenaan telah mengambil gambar kaki katak dalam hidangan mi goreng itu selepas dia bertegas tidak akan memulangkan hidangan tersebut.

Pengurus itu cuba pujuk dia dengan berjanji untuk menggantikan menu lain dan tidak mengenakan bayaran ke atas hidangan tersebut.

"Saya rasa tidak berpuas hati kerana pengurus tersebut gagal memberi penjelasan bagaimana kaki katak berkenaan boleh dimasukkan dalam menu makanan yang saya pesan.

Malah, saya turut meminta pengurus itu menandatangani laporan yang telah saya buat untuk tindakan selanjutnya, bagaimanapun dia menolak dengan alasan arahan daripada pihak atasan,"
katanya di sini hari ini.

Aliff kemudian turut mengambil gambar hidangan itu sebelum dibungkus dan dibawa pulang sebagai bahan bukti.

Berikutan insiden itu, dia membuat aduan kepada Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK), Jabatan Agama Islam Selangor serta satu laporan polis di Balai Polis Klang pada 14 Mac lalu.

Pelajar tersebut turut membuat satu aduan kepada Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) pada petang semalam.

Katanya, tindakan itu dibuat kerana dia tidak mahu insiden yang sama menimpa umat Islam lain supaya berhati-hati sekiranya berkunjung ke kopitiam.

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   22/3/2010, 9:33 pm

eeeeeeeeeeeeeeeee....gelinya aku..mcm mn la ble kaki katak msuk dlm mee goreng tu arr...ada org sabotaj kali...
Back to top Go down
nyamuking
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   22/3/2010, 9:34 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
eeeeeeeeeeeeeeeee....gelinya aku..mcm mn la ble kaki katak msuk dlm mee goreng tu arr...ada org sabotaj kali...
nah! jaga la ko geng [You must be registered and logged in to see this image.] ....ko kan suka mkn mee goreng!heheehe.... [You must be registered and logged in to see this image.]

__________________________________________________________________
"Kalau Bukan Kita, Siapa Lagi"
[You must be registered and logged in to see this image.] Support Local Band Kita [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   22/3/2010, 9:40 pm

ishhhhhhhhh..ko bah ongkol..x sume bah kdai mkn bgitu...
Back to top Go down
R3nji
JUNIOR MEMBER
JUNIOR MEMBER
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   22/3/2010, 10:59 pm

hadoooiii.... [You must be registered and logged in to see this image.] .......cmnerlaa leh jd cm2..dorang kekurangan aym kot..
huhuhu....mmg jem...
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   22/3/2010, 11:31 pm

yai....kaki katak tuu....eeeeeeeeee............
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
zhan
SUPER MODERATOR
SUPER MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   23/3/2010, 12:50 am

kompom kes sabotaj ni...
Back to top Go down
Admin
HEAD OF ADMIN GROUP
HEAD OF ADMIN GROUP
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   23/3/2010, 10:30 pm

macam2 kejadian da sekarang ni [You must be registered and logged in to see this image.]

__________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
http://myfren.findtalk.biz
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   24/3/2010, 1:57 pm

kalu mkn tmpt yang terang2 ok la buli nmpk kalu ada bedasing dlm mknan..kalu tmpt yang gelap ckit ka mcm candle light dinner..naaaaaa..mn la brapa nmpk tu..silap2 kaki katak rasa daging ayam plk..weeeeaaaaakkkkkk.....!!!!!... [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
ING
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   24/3/2010, 3:17 pm

Teda kesedaran...
Back to top Go down
lynkin84
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   18/4/2010, 2:02 am

eeeeeeee......punya kin gali tu babe....[i]
Back to top Go down
http://www.lynkin84.blogspot.com
misschanteq
MODERATOR
MODERATOR
avatar


PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   28/4/2010, 7:15 am

trus tebayang2 bah katak...eee...binatang 2 alam 2..bediri bulu roma ku..hik..hik..ada dl jiran ku mkn katak babe..aku tu dtg umah nya pi main2 kunuk..skali nie aku nmpk bpaknya dtg bwk katak..br yg besar2 plk 2..xtau la dr mn drg dpt..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kaki katak dlm mee goreng!   

Back to top Go down
 
Kaki katak dlm mee goreng!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MyFreN Forum :: General :: Current Issues-
Jump to: